Кои сме ние?

ЕТ "Георги Шишков" е специализирала дейността си в сферата на информационните технологии. Приоритет на фирмата е мрежови свързаности, разработка на цялостни високотехнологични решения. Нашата цел е да предложим винаги най-качествения продукт и най-добрите услуги на своите клиенти, задоволяващи напълно техните нужди за момента и в бъдеще.

ЕТ "Георги Шишков" е модерна и бързо развиваща се компания в областта на телекомуникационните услуги.

Ние разполага с изградена собствена и независима наземна и подземна кабелна мрежа на територията на гр. Хаджидимово. Компанията притежава високо-технологична оптична мрежа, което позволява да предложи широк спектър от услуги, без компромис в качеството. Мрежата до абоната е изградена изцяло с оптични кабели и елементи.

В отношенията си с всеки клиент ЕТ "Георги Шишков" се стреми да изгражда дългосрочно сътрудничество, осигурявайки качествена и надеждна услуга, с гарантирани параметри и ниво на обслужване, гъвкава ценова политика и незабавна реакция при евентуални проблеми.

Технология по която работим!

PON (Passive Optical Network) е оптична мрежа, изградена само от оптични кабели и пасивни оптични компоненти - сплитери, вместо активни устройства, като, комутатори, усилватели, ретранслатори и др.